Didactisch restaurant

Welkom in het didactisch restaurant van RHIZO Hotelschool Kortrijk. Waar de leerlingen voor u koken en u bedienen, en u gewoon geniet van een heerlijke maaltijd!

We ontvangen u graag als bezoeker in het didactisch restaurant van onze Hotelschool. U bent welkom in het didactisch restaurant op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag tijdens de normale schooldagen. Daarnaast bieden wij u de gelegenheid om op dinsdagavond en donderdagavond met vrienden en familie te genieten van een gastronomische keuken en dito bediening.

Zowel s middags als s avonds werken wij enkel op reservatie. Aanvragen voor reservaties kan u mailen naar tafelen@​rhizo.​be. De reservering via mail is enkel geldig na ontvangst van een bevestigingsmail. Telefonisch zijn we te bereiken via het rechtstreeks nummer 056 82 82 62.

De ingang voor de gasten bevindt zich in de Dokter Peelstraat (recht tegenover de kerk). Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Ook met de bus is de Hotelschool goed bereikbaar. Betalen gebeurt bij voorkeur met Bancontact.

Speciale wensen (bv. vegetarisch) kunnen tijdens de reservatie doorgegeven worden. Gelieve ook te vermelden indien we moeten rekening houden met bepaalde allergenen. Wij kijken alvast uit naar uw komst!

Reserveren in het didactisch restaurant

Wil je snel proeven van de heerlijke maaltijden van onze leerlingen en chefs? Reserveer hier je tafel.

Ik wil reserveren!