3-4 Restaurant en keuken

arbeidsmarktfinaliteit

Lees de volledige infobrochure

Klik hier om de volledige brochure te lezen!
Klik op de afbeelding hierboven om de infobrochure te lezen.

Waarom deze richting kiezen?

Vind jij de culinaire wereld boeiend? Ga je graag om met mensen en vind je klantvriendelijkheid belangrijk? Werk je graag in team? Experimenteer je graag met smaken? Maak je graag kunstwerkjes van je gerechten? Wil je de juiste wijn bij elk gerecht kunnen kiezen? Wil je later werken in de keuken of zaal van een restaurant? Dan is Restaurant en keuken zeker de richting naar jouw smaak!

Uniek aan deze richting

Op school volg je praktijklessen in een reële arbeidssituatie. Je werkt in het didactisch restaurant van de school en je bedient de klanten.

Je krijgt taalonderwijs in het Engels en Frans.

Er zijn regelmatig projectdagen die vanuit verschillende vakken tot stand komen.

In het vierde jaar ga je drie weken op stage in een restaurant, bistro, brasserie of grootkeuken. Je kiest zelf welke sector je beter wil leren kennen door er even in mee te draaien.

De leerlingen die deze richting volgen, kunnen doorstromen naar 5 Restaurant en keuken of 5 Grootkeuken en catering.

Schrijf je nu in

Je bent nog niet ingeschreven? Geen paniek! Ontdek hier alles wat je moet weten om in te schrijven.

Ja, ik wil inschrijven