Genieten van een lunchmenu in de bistro Passe Vite?

Kom je tafelen in de Passe-vite?

In bistro Passe-vite verwelkomen de leerlingen van het vierde jaar je met open armen.

Heb je misschien wat minder tijd of een kleinere’ honger, dan word je kwaliteitsvol verwend in bistro Passe-vite op maandag-, dinsdag- en woensdagmiddag door de leerlingen van 4 Restaurant & Keuken en 4 Horeca.

Vanaf 4 oktober (menu loopt 3 weken)

Toast met boschampignons | sjalot en bieslook

Stoofpotje van everzwijn | wintergroenten | aardappelgratin met pastinaak

Crème brulée

Vanaf 23 oktober 

Knolselderroomsoep | spek | groene kruiden olie

Gegrilde zalmmoot | structuren van venkel | parelcouscous | Hollandse saus

Zwart chocolade | vanille-ijs | appel | appelcrumble


Vanaf 27 november

Gemarineerde zalm | rode biet | geitenkaas

Parelhoen | structuren van erwten | gekonfijte aardappel | braadjus

Tiramisu een beetje anders’

voorgerecht: 7 euro
hoofdgerecht: 10 euro
nagerecht: 5 euro

2021 Hotelschool 00052

Reserveren?

Reserveer snel je tafeltje en geniet van een gezellige lunch!

Reserveren voor de bistro