In bistro Passe-vite verwelkomen de leerlingen van het vierde jaar je met open armen.
Heb je misschien wat minder tijd of een ‘kleinere’ honger, dan word je kwaliteitsvol verwend in bistro Passe-vite op maandag-, dinsdag- en woensdagmiddag door de leerlingen van 4 Restaurant & Keuken en 4 Horeca.
Vanaf 4 oktober (menu loopt 3 weken)
Toast met boschampignons | sjalot en bieslook
Stoofpotje van everzwijn | wintergroenten | aardappelgratin met pastinaak
Crème brulée
Vanaf 23 oktober
Knolselderroomsoep | spek | groene kruiden olie
Gegrilde zalmmoot | structuren van venkel | parelcouscous | Hollandse saus
Zwart chocolade | vanille-ijs | appel | appelcrumble
Vanaf 27 november
Gemarineerde zalm | rode biet | geitenkaas
Parelhoen | structuren van erwten | gekonfijte aardappel | braadjus
Tiramisu ‘een beetje anders’
voorgerecht: 7 euro
hoofdgerecht: 10 euro
nagerecht: 5 euro

