Menu's traiteur

lekkere afhaalgerechten gemaakt door de leerlingen van het 3 Restaurant en keuken

De leerlingen van 3 Restaurant en keuken bereiden lekkere afhaalgerechten. Zo kan je ook thuis genieten van al het lekkers dat RHIZO Hotelschool te bieden heeft.
Prijzen variëren tussen 5,99 euro en 8,99 euro per portie.

Afhalen kan telkens op
/ dinsdag (15.00 - 17.00 uur)
/ woensdag (8.3016.00 uur)
/ donderdag (15.00 - 17.00 uur)
/ vrijdag (8.30 - 17.00 uur)

Betalen bij afhaling met Payconiq.


menu 31 januari - 03 februari 2023

/ Gentse waterzooi met kasteelaardappelen 

/ ham met witloofrolletjes en aardappelpuree

menu 07 februari - 09 februari 2023

/ hachis Parmentier 

/ gevulde cannelloni met vlaswijting, spinazie, groente-tomatensaus geparfumeerd met citroen

menu 14 februari - 16 februari 2023

/ cordon bleu van love fish, witte wijnsaus en gestoofde prei 

/ cheese lover cordon bleu, bruine saus en gebakken spitskool